Bloggen met Roosje Rosalie®

Mijn eerste blog, ik ben niet gewend om te bloggen, maar het is natuurlijk wel leuk om buiten facebook, hier ook wat leuks te schrijven waar ik zoal mee bezig ben. Gisteren heb ik de retail site gelanceerd en vanaf nu kunnen webshops mijn producten, lees: mijn kaarten gaan verkopen. Het blijft niet alleen bij kaarten. Intussen ben ik gestart om stof te ontwerpen. Hoe leuk! Ik ben zeer enthousiast, er komt nog wel het e.e.a. bij kijken, maar het ontwerpen is supergaaf. Ik doe dat graag, van mijn eigen illustraties iets leuks maken, leuk op kleding, tassen -> zie spreadshop. Nu dus ook op stof. Ik zie vaak leuke werkjes van mensen voorbij komen die konijnen bedjes maken, knuffel of slaap huisjes en dan is het natuurlijk superleuk om dan van mijn illustraties een leuk stofje te hebben! Zou je die dan aanschaffen? En zo ja, voor welk dier zou je dan het stofje willen? Voor nu was dit mijn eerste blog. Ik hoop dat jullie mijn blog gaan volgen…Liefs Roos

Retail site gelanceerd 8 juli 2020

2 thoughts on “Bloggen met Roosje Rosalie®

  1. wat een super leuke konijnen kalender, lekker dik papier dus goede kwaliteit.
    Ook met de herfstkaarten ben ik zeer tevreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.