In opdracht

In opdracht huisdieren tekenen


Ik werk ook in opdracht, persoonlijk vind ik dit heel byzonder te mogen doen. Meestal gaat het om een dier wat overleden is. Dus ik voel mij dan vereerd om je geliefde huisdier te mogen vereeuwigen. Ik krijg ook wel opdrachten om kaarten te ontwerpen of andere artikelen. Dat is ook erg leuk om te maken en te doen! Onlangs heb ik dit ook van mijn eigen konijnen ontworpen.

Hieronder zie je wat tekeningen die ik afgelopen jaren heb mogen maken. Ik heb helaas niet alles bewaard wat ik nu best jammer vind. Een kleine greep uit “in opdracht je huisdier tekenen”


Andere in opdrachten


Ik krijg ook wel de vraag, of ik verschillende kaarten kan maken en de wensen worden overlegd van de besteller. Meestal gaat dat om zakelijke partners. Want zoiets is kostbaar. Toch wil ik het particulier ook aanbieden. Mocht een ontwerp zo mooi zijn dat ik het op mag nemen in de collectie dan valt er altijd over de prijs te praten. Dit gaat in overleg omdat elke wens verschillend is. In de slider zie je zoal wat de ontwerpen kunnen zijn.

Hieronder een variatie illustraties/ ontwerpen / logo’s die ik door de jaren heb gemaakt. Ook hiervoor kun je mij vragen. Ik heb illustraties gemaakt voor een kinderboekje Sammie & Binkie op avontuur. En Illustraties gemaakt voor het boek Kleintje Konijntje, in Rabbit Time heb ik de verhalen van Kareltje konijn geillustreerd. En kleurplaten gemaakt. Dus ik ben van vele markten thuis.

error: Content is protected !!