Nieuwe ontwerpen

Vol bruisende inspiratie ga ik het nieuwe jaar in! Heerlijk met zoveel energie en ideeën. Ik heb er zin in! 2023 zal in het teken staan van cavia’s, ( ook andere dieren) nieuwe stoffen, nieuwe tekeningen en ontwerpen!

Tommie

Helaas is mijn lieve Tommie de Russische dwerghamster op 5 januari overleden. Dat was al te verwachten aangezien hij al op hoge leeftijd was en ik hem met de dag achteruit zag gaan. Hij is van ouderdom gestorven en dat is dan fijn dat dit op een gewone natuurlijke manier is gegaan. Ik haal altijd inspiratie uit mijn eigen dieren dus zo ook het overlijden van Tommie gaf mij weer een aantal ideeën m.b.t. wat doe je met je hamster als deze is overleden. Deze ideeën ga ik ook uitwerken en de producten komen hiervan in de webshop te staan. Naast de mooie heerlijke en gezellige dingen van het houden van huisdieren hoort overlijden, ziekte er ook helaas bij…

Ik ben ook weer op zoek gegaan naar een andere hamster en ik heb haar gevonden bij een hobbyfokster die hele mooie dieren heeft. Het word nu een Syrische hamster en zaterdag 21 januari mag ik haar gaan ophalen! Ik noem haar Poppy ( klaproos) Intussen zal ik deze week het verblijf eerst goed ontsmetten en opnieuw in gaan richten. Ik heb al wat inspiratie opgedaan op Pinterest. En ik zag een renbaan voorbij komen die ik er perse in wil hebben! Dus genoeg te doen deze week!

Poppy

 

 

 

 

 

 

Liefs Roos

Recente berichten