Roosje Rosalie®

Hey, ik ben Roosje Rosalie. Ik ben illustratrice & ontwerpster en ik teken graag dieren. Mijn voorkeur gaat uit naar knaagdieren en konijnen. Ze doen mij veel, vooral omdat ze zo klein en kwetsbaar lijken. Ik heb zelf al bijna 20 jaar konijnen en ik heb mij afgelopen jaren in dit prachtige dier verdiept. Ze intrigeren mij enorm.

Ik heb in een konijnenopvang gewerkt, 4 jaar een e-magazine gerund over het ‘houden van konijnen’en zelfs nog 3 jaar een vakantiepension gehad voor konijnen ( waarvoor ik ook mijn vakbekwaam moest behalen). Zo heb ik door de jaren echt veel ervaring opgedaan en veel geleerd over deze mooie en eigenzinnige dieren.

Mijn dieren : Joep & Lizzy, Pientje & Bram

Vorig jaar (2019) ben ik mijn bedrijf Roosje Rosalie® gestart. Ik ontwerp kaarten met mijn illustraties van knaagdieren en konijnen. In 2019 heb ik de eerste konijnen kalender uitgebracht voor de konijnenliefhebber. Dit jaar ben ik gestart met mijn caviakalender die dit jaar ook in de winkel komt te liggen.

Onlangs ben ik een nieuwe website gestart: “Afscheid van jouw huisdier”. Hier staan mijn rouwkaartjes op die ik de afgelopen periode heb ontworpen. Omdat er veel vraag naar is heb ik voor een aparte website gekozen. De rouwkaartjes kun je direct versturen naar iemand wiens dier is overleden.

Onze Hamster Loesje

Mijn collectie kaarten & Kalenders breid ik gaandeweg uit. Je kunt ze binnenkort in de verschillende webshops mee bestellen. Je vind hier waar mijn producten verkrijgbaar zijn. En vind je het leuk om meer over mij en mijn dieren te weten, dan kun je mij ook een uitnodiging sturen op instagram en mij daar volgen!

Veel kijkplezier op mijn website, Roosje Rosalie®