De prijzen Tekenen in opdracht

Wil jij ook een tekening van je huisdier(en)?

Dat kan!

Je kunt mij mailen (info@roosjerosalie.nl) voor meer informatie of stuur mij een berichtje via Whatsapp. Wanneer ik in de gelegenheid ben, zal ik je terugbellen, mailen.

Soms heb ik meerdere aanvragen en hanteer ik een wachtlijst, dit hoeft geen belemmering te zijn om jouw aanvraag in te dienen. Het vraagt alleen wat meer geduld. Ik wil per opdracht en dier zo goed en mooi mogelijk tekenen en ik ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Kijk hier voor wie je allemaal voor zijn gegaan. Daarnaast vind ik soms een tekening zo leuk geworden dat ik er wel een kaart van wil maken, en dit aan je vraag. ( dit vraag ik niet bij overleden huisdieren uit respect) Uiteraard mag je daar altijd nee op antwoorden. Je krijgt daar dan ook 3 mooie kaarten van!

Wachtlijst: 0

  • ©Voorkant kaart Pebbles

De prijzen van tekenen in opdracht zijn variabel, afhankelijk de grootte, tijdsduur en materiaal

Betaling kan in overleg ook in termijnen Dit gaat dan ook in goed overleg en met een schriftelijke bevestiging van je wensen.

Kaart gemaakt van Joep en Lilly