De prijzen Tekenen in opdracht

Wil jij ook een tekening van je huisdier(en)?

Dat kan!

Je kunt mij mailen (info@roosjerosalie.nl) voor meer informatie of stuur mij een berichtje via Whatsapp. Wanneer ik in de gelegenheid ben, zal ik je Whatsappberichtje lezen.

Momenteel heb ik meerdere aanvragen en hanteer ik een wachtlijst, dit hoeft geen belemmering te zijn om jouw aanvraag in te dienen. Het vraagt alleen wat meer geduld. Ik wil per opdracht en dier zo goed en mooi mogelijk tekenen en ik ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Kijk hier voor wie je allemaal voor zijn gegaan. Daarnaast vind ik soms een tekening zo leuk geworden dat ik er wel een kaart van wil maken, en dit aan je vraag. ( dit vraag ik niet bij overleden huisdieren uit respect) Uiteraard mag je daar altijd nee op antwoorden. Dit heeft verder geen invloed op de prijs. Als dank krijg je wel de kaart die ervan gemaakt word.

Wachtlijst: 0

De prijzen van tekenen in opdracht zijn:

De prijzen staan hieronder vermeld, alle tekeningen worden aangetekend verstuurd en is bij de prijs inbegrepen.

Betaling kan in overleg ook in termijnen.

Prijs:  30cm  x 21 cm met coloursoft potlood = 137,- euro exclusief lijst

Prijs: 30 cm  x 42 cm met pastelpotlood = 267,- euro exclusief lijst

Er mogen max. 2 dieren op een maat van 30 cm 21 cm staan. Drie dieren en meer gaan op een maat van 30 cm  x 42 cm

Grotere maten gaan in overleg! Een lijst en een passe partout is persoonlijk, deze kan ik tegen meerprijs verzorgen. Dit is helemaal afhankelijk van je stijl en wensen.

Dit gaat dan ook in telefonisch overleg en met een schriftelijke bevestiging van je wensen.

Kaart gemaakt van Joep en Lilly
error: Content is protected !!